Om

Bokverket tilbyr konsulenttjenester til forlag og private kunder. Siden 2011 har jeg hatt jevnlige oppdrag som manuskonsulent for flere forlag med vurdering av manus, i hovedsak skjønnlitteratur, men også noe sakprosa. Blant mine oppdragsgivere: Juritzen, Aschehoug, Panta, Bazar og Cappelen Damm.

Jeg jobber også som manuskonsulent og redaktør for BoldBooks.no, og her kan du lese et lite intervju med meg på bloggen deres.

Jeg er utdannet cand.philol. med hovedfag i nordisk språk og litteratur fra Universitetet i Oslo og har også studert historie, arkivkunnskap og kulturjournalistikk.  

 

Noen bøker jeg har jobbet med:

Redaktør for Skyggebarn (sakprosa/biografi) av Eli Therese Gran.Skyggebarn

Forfatteren om boken: » I vårt samfunn/vår kultur er selvutvikling og identitetsbekreftelse en selvsagt del av det å vokse opp. Man skal bli noe, være et individ med rotfeste og ambisjoner for livet. Dette er en bok om å leve i skyggen av den identiteten man er født til, om å føle seg mistilpasset uansett hvor i verden man har havnet, hvilke relasjoner man prøver å danne og hvor hardt man prøver å tilpasse seg. Og å være takknemlig for det».

 

Redaktør for Voksendommen (sakprosa/psykologi) av Bente Egenberg.

Voksendommen

Boken består av tretten samtaler mellom en psykolog og kvinner og menn på forskjellig alderstrinn i «voksendommen». Fra forordet til Audun Myskja: «Bente Egenberg viser hvordan et refleksjonsrom kan åpne nye muligheter; hvordan forskjellen mellom det å stå fast i et problem og det å finne løsninger ofte ikke er de store og himmelropende forandringer – snarere er det små justeringer og holdninger og handlinger som setter i gang nye bevegelser i sinnet og i livet».

 

 

Redaktør for Søndagsbitch (underholdningsroman, nyutgivelse) av Heidi Raae. "Søndagsbitch" av Heidi RaaeSøndagsbitch handler om single Nina Lunde som er på jakt etter drømmemannen. En underholdende historie full av humor og med et hint av alvor.

 

 

Redaktør for Mandagsengel av Heidi Raae. Oppfølger til Søndagsbitch og fortsettelsen på historien om Nina Lunde."Mandagsengel" av Heidi Raae

 

 

 

Redaktør for Se deg over skuldra (roman) av Ola Fadnes. sa ogSe deg over skuldra

Roman om Lisa og hennes nyfødte datter Anna og deres møte med barnevernet og barnevernsarbeideren Marius. En dramatisk historie som gir et sjeldent innblikk i et felt som forfatteren selv har lang erfaring fra. 


 

 

 


%d bloggere like this: