Tjenester

Manusutvikling

Er du i gang med skrivingen, men trenger veiledning underveis i prosessen? Jeg kommer med forslag om hvordan du kan gå videre i arbeidet med din skjønnlitterære tekst, gir konkrete tilbakemeldinger og lager en plan for veien mot et ferdig manus.

 

Manusvurdering

Har du et ferdig manus og trenger en vurdering før du sender det til et forlag eller gir det ut selv? Jeg gir konstruktiv respons og peker på styrker og svakheter i teksten med fokus på innhold, tematikk, troverdighet, dramaturgi, karakterskildring, språk og stil. Om du ønsker kan jeg også gi kommentarer i manus.

 

Oppgaveveiledning

Er du skoleelev eller student og trenger veiledning på oppgaver innen litterære emner? Jeg gir respons med tanke på oppbygning, sammenheng og flyt. Jeg gir også gjerne tips og råd når det gjelder valg av tema, sekundærlitteratur og problemstilling.

 

Priser: Manusutvikling – fra 400,- pr. time eks. mva. Manusvurdering – avhengig av antall sider, ta kontakt for pris. Oppgaveveiledning – avhengig av hva du ønsker hjelp til, hvor du er i prosessen og om du vil ha oppfølging underveis, ta kontakt for pris.

Språk: Norsk, svensk, dansk, engelsk.

 

Trenger du hjelp til å komme i mål med ditt skriveprosjekt?

Kontakt meg på e-post: post@bokverket.net

 

Hilsen Kristin

 

 

 

 

Om Bokverket

Jeg som skriver på Bokverket er utdannet cand.philol. med hovedfag i nordisk språk og litteratur fra Universitetet i Oslo. Jeg har også studert historie, arkivkunnskap og kulturjournalistikk. Mitt interessefelt er hovedsakelig nyere norsk, svensk og dansk skjønnlitteratur. Min lidenskap for litteratur førte til at jeg startet denne bloggen i 2012. Nå er Bokverket også blitt et enkeltmannsforetak. Jeg jobber med ulike oppdrag, blant annet manusvurdering for forlag.

 

 

Drawing1

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s